Predseda NR SR p. Danko, odstúpte!

25. apríla 2017, akoty, Nezaradené

To nie je prosba. To nie je žiadosť. To je Vaša povinnosť!

 

Nie, nemýlim sa.  To čo ste urobili ako najvyšší ústavný činiteľ – predseda Národnej rady Slovenskej republiky,  je hanebné porušenie základného zákona Slovenskej republiky – porušenie Ústavy SR. Dať zamestnancom príkaz na porušovanie listového tajomstva!! Hnus. Nechutné, hanebné. Nemáte morálne právo zastupovať občanov, ani predsedať poslancom a obzvlášť byť najvyšším zákonodarcom. Nepatríte do NR SR. Vzhľadom na Vaše flagrantné porušovanie zákonov by som si Vás nenajala ani ako advokáta.

 

A hanebné je aj to, ako o veci porušovania listového tajomstva informovali „mienkotvorné“ médiá.

 

 

Vážení občania, spoluobčania,

ktorí máte možnosť – pozrite si prosím celú správu, z ktorej médiá zverejnili len kratučký kúsok.

Tu: https://youtu.be/seORk64Mod0

 

a dajte vedieť, kedy sa pred NR SR stretneme, lebo toto už prestala byť sranda, to nie je folklór, to je koniec demokracie na Slovensku.

 

Za vlády Fica, Danka a Bugára sa na Slovensku začalo sledovanie a perzekvovanie občanov a keby len občanov, ale aj poslancov parlamentu SR, ktorí nezdieľajú názor oných troch vymenovaných a ich poskokov, ktorí sa s ich pomocou pricucli na štátny rozpočet – pardon, na naše dane.

 

Pán Danko, berte toto ako poslednú výzvu, hoci – aj keby ste odstúpili ešte dnes do polnoci, už je neskoro, už sa Vám nepodarí zachovať si ľudskú dôstojnosť.