Založ si blog

Predseda NR SR p. Danko, odstúpte!

To nie je prosba. To nie je žiadosť. To je Vaša povinnosť!

 

Nie, nemýlim sa.  To čo ste urobili ako najvyšší ústavný činiteľ – predseda Národnej rady Slovenskej republiky,  je hanebné porušenie základného zákona Slovenskej republiky – porušenie Ústavy SR. Dať zamestnancom príkaz na porušovanie listového tajomstva!! Hnus. Nechutné, hanebné. Nemáte morálne právo zastupovať občanov, ani predsedať poslancom a obzvlášť byť najvyšším zákonodarcom. Nepatríte do NR SR. Vzhľadom na Vaše flagrantné porušovanie zákonov by som si Vás nenajala ani ako advokáta.

 

A hanebné je aj to, ako o veci porušovania listového tajomstva informovali „mienkotvorné“ médiá.

 

 

Vážení občania, spoluobčania,

ktorí máte možnosť – pozrite si prosím celú správu, z ktorej médiá zverejnili len kratučký kúsok.

Tu: https://youtu.be/seORk64Mod0

 

a dajte vedieť, kedy sa pred NR SR stretneme, lebo toto už prestala byť sranda, to nie je folklór, to je koniec demokracie na Slovensku.

 

Za vlády Fica, Danka a Bugára sa na Slovensku začalo sledovanie a perzekvovanie občanov a keby len občanov, ale aj poslancov parlamentu SR, ktorí nezdieľajú názor oných troch vymenovaných a ich poskokov, ktorí sa s ich pomocou pricucli na štátny rozpočet – pardon, na naše dane.

 

Pán Danko, berte toto ako poslednú výzvu, hoci – aj keby ste odstúpili ešte dnes do polnoci, už je neskoro, už sa Vám nepodarí zachovať si ľudskú dôstojnosť.

 

Daj, Bože, nech už strelí ten víťazný góóól!

07.03.2016

Keby sa naši hokejisti, ktorých národ miluje, správali tak ako politici, už by si nik nekúpil lístok na zápas, nik by nesadol k obrazovke. Keby každý hral len na svoje triko. O čom hovorí Bugárovo vyhlásenie: Že s SNS do vlády nepôjde a že radšej nové voľby. Áno, pán Bugár? Pre svoju samoľúbosť by ste radšej štátu vyhnali z kasy ďalšie [...]

Číslo 45: Klamstvo alebo nevedomosť kandidáta Cmoreja

04.03.2016

Klamlivý a zastrašujúci blog kandidáta č. 45 strany SaS na stránke www.dennikn, podľa vizitky finančný analytik. Z jeho grafov ma najviac zaujal najmä ten s názvom Koho volil nevolič. To si pán Cmorej naozaj myslí, že, s prepáčením, žerieme seno? Že, ako píše, „Hlasy strán, ktoré sa do parlamentu nedostanú, sa rozdelia medzi víťazov rovnako ako hlasy [...]

Bugár, Fico, Figeľ, Sulík. . . a ďalší

02.03.2016

Okrem túžby po moci ich spája poradie na kandidátke „svojich“ strán. Veď keby to bolo inak, pokojne by sa ako predsedovia strán pri zostavovaní kandidátky umiestnili na posledné miesta, ako Matovič. Prečo tá poistka? Poradie 1. až 7. na kandidátke zaručuje pri získaných piatich percentách voličských hlasov 7 stoličiek v parlamente, ak Boh dá – na štyri [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 176944x
Priemerná čítanosť článkov: 4782x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy