Založ si blog

Daj, Bože, nech už strelí ten víťazný góóól!

Keby sa naši hokejisti, ktorých národ miluje, správali tak ako politici, už by si nik nekúpil lístok na zápas, nik by nesadol k obrazovke. Keby každý hral len na svoje triko.

 

 

 

O čom hovorí Bugárovo vyhlásenie:

Že s SNS do vlády nepôjde a že radšej nové voľby. Áno, pán Bugár?

Pre svoju samoľúbosť by ste radšej štátu vyhnali z kasy ďalšie milióny, len aby bolo uspokojené Vaše ego?

Veď vieme, že s ficovcami do vlády sa už pred voľbami chystali bugárovci, figeľovci aj procházkovci. A asi aj z toho dôvodu, že boli ochotní z túžby po moci spojiť sa so stranou, ktorej 4 roky nevedeli kvôli zlodejčine prísť na meno, tak asi práve preto sa s tými zlodejmi chceli spojiť, veď koláč je dosť veľký pre viacerých a pán Bugár o tom vie svoje, veď už v nejakej vláde zopárkrát pôsobil.

S počtami to tento raz akosi nevychádza a to je dôvod, prečo by Bugár mal radšej nové voľby.

A keďže všetci voliči už asi vedia, že predmetom záujmu tzv. klasických slovenských strán, t. j. tých, ktoré tu už roky vykrádali štátny rozpočet, je ten veľký štátny koláč, voliči sa radšej rozhodli pre strany, ktoré ten koláč majú snahu ustrážiť a rozdeliť ho pre čo najväčší počet občanov – obrazne povedané – pekárov tohto koláča. Veď prečo aj nie? Prečo by si koláč malo rozdeliť niekoľko stoviek darmožráčov, ktorí v skutočnosti aj tak celé obdobie ujedajú zo surovín na koláč, vyjedajú hrozienka, že napokon ten koláč aj tak je menší než mohol byť a ešte tí istí chcú zožrať aj ten upečený kus? To ostatní zasa budú hladovať??

 

Pán Bugár, vyzývam Vás, spamätajte sa, uvedomte si, že nielen v SNS, ale aj vo Vašej strane sú Slováci. Lebo sa Vám môže stať, že po ďalších voľbách veľmi rýchlo budete nasledovať figeľovcov, totiž – mimo nielen vlády, ale aj parlamentu.

 

Spamätajte sa všetci, ktorí by ste mohli spolu utvoriť vládu, skutočne vládu národného porozumenia, a snažte sa nájsť spoločné body programu tak, aby Slovensko, jeho občania a nie zopár straníckych funkcionárov a ich prisluhovačov a pätolizačov prosperovalo a konečne vyviazlo z morálneho a ekonomického bahna dna, do ktorého ste ho aj vy mnohí svojou pažravosťou zavliekli.

 

Najradšej mám povolebné vyhlásenia politikov, ale aj rôznych politológov. Že vládu nikto nezostaví!

To by si asi priali. Ja si však prajem, aby zostavili. Nech sa umravnia, nech kooperujú, aj tak predvolebné sľuby sú vždy nadsadené – to preto, aby bolo po voľbách, pri zostavovaní vlády z čoho spúšťať. Ako na trhu.

No tak sa jednajte, ale rýchlo.

 

Nech sa tu už, preboha, nekradne!

 

A nech slovenská vláda je proslovenská (v zmysle občanov Slovenska) a nech tá vláda pracuje v prospech občanov Slovenska!

 

Daj, Bože, nech už strelí ten víťazný góóól!

Predseda NR SR p. Danko, odstúpte!

25.04.2017

To nie je prosba. To nie je žiadosť. To je Vaša povinnosť! Nie, nemýlim sa. To čo ste urobili ako najvyšší ústavný činiteľ – predseda Národnej rady Slovenskej republiky, je hanebné porušenie základného zákona Slovenskej republiky – porušenie Ústavy SR. Dať zamestnancom príkaz na porušovanie listového tajomstva!! Hnus. Nechutné, hanebné. Nemáte [...]

Číslo 45: Klamstvo alebo nevedomosť kandidáta Cmoreja

04.03.2016

Klamlivý a zastrašujúci blog kandidáta č. 45 strany SaS na stránke www.dennikn, podľa vizitky finančný analytik. Z jeho grafov ma najviac zaujal najmä ten s názvom Koho volil nevolič. To si pán Cmorej naozaj myslí, že, s prepáčením, žerieme seno? Že, ako píše, „Hlasy strán, ktoré sa do parlamentu nedostanú, sa rozdelia medzi víťazov rovnako ako hlasy [...]

Bugár, Fico, Figeľ, Sulík. . . a ďalší

02.03.2016

Okrem túžby po moci ich spája poradie na kandidátke „svojich“ strán. Veď keby to bolo inak, pokojne by sa ako predsedovia strán pri zostavovaní kandidátky umiestnili na posledné miesta, ako Matovič. Prečo tá poistka? Poradie 1. až 7. na kandidátke zaručuje pri získaných piatich percentách voličských hlasov 7 stoličiek v parlamente, ak Boh dá – na štyri [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 177040x
Priemerná čítanosť článkov: 4785x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy