Založ si blog

Dobre, pošlite ponuku.

Najprv telefonovali mne, ale nesúhlasila som s ponukou s odôvodnením, že so súčasným paušálom a internetovým pripojením sme (pomerne) spokojní, televíziu nemáme a službu Happy či podobnú nepotrebujeme, teda meniť v zmluve nič nebudeme, a aj tak nám ešte nevypršala viazanosť, teda na rozmyslenie si ako ďalej máme ešte čas.

 

Oni však usúdili, že času je málo (ako povedal klasik, čas sú peniaze), čo keby nás oslovil iný operátor,  a preto hneď na druhý deň neváhali zavolať manželovi v pracovnom čase, keď je málo času na počúvanie ponuky operátora a na zváženie ponúkaných výhod či nevýhod, tak do telefónu povedal: pošlite ponuku.

 

Na ďalší deň už mal prísť kuriér; (dnes teda) aj prišiel, v ruke veľký balík a pod pazuchou veľká obálka: tuto mi podpíšte TOTO a tuto prevzatie dvoch balíkov. To TOTO bola zmluva s operátorom.

 

A je to.

Niekto už si šúcha dlane, že má kšeft v suchu, ale ubezpečujem vás, že v suchu bude až potom, keď s manželom uvážime, že táto ponuka je pre nás dobrá, a nie keď si niekto pomýli „pošlite ponuku“ s „pošlite“.  Je to skoro ako pomýliť si kravské lajno s konvalinkou.

Alebo je niekto nedoslýchavý.

 

 

Predseda NR SR p. Danko, odstúpte!

25.04.2017

To nie je prosba. To nie je žiadosť. To je Vaša povinnosť! Nie, nemýlim sa. To čo ste urobili ako najvyšší ústavný činiteľ – predseda Národnej rady Slovenskej republiky, je hanebné porušenie základného zákona Slovenskej republiky – porušenie Ústavy SR. Dať zamestnancom príkaz na porušovanie listového tajomstva!! Hnus. Nechutné, hanebné. Nemáte [...]

Daj, Bože, nech už strelí ten víťazný góóól!

07.03.2016

Keby sa naši hokejisti, ktorých národ miluje, správali tak ako politici, už by si nik nekúpil lístok na zápas, nik by nesadol k obrazovke. Keby každý hral len na svoje triko. O čom hovorí Bugárovo vyhlásenie: Že s SNS do vlády nepôjde a že radšej nové voľby. Áno, pán Bugár? Pre svoju samoľúbosť by ste radšej štátu vyhnali z kasy ďalšie [...]

Číslo 45: Klamstvo alebo nevedomosť kandidáta Cmoreja

04.03.2016

Klamlivý a zastrašujúci blog kandidáta č. 45 strany SaS na stránke www.dennikn, podľa vizitky finančný analytik. Z jeho grafov ma najviac zaujal najmä ten s názvom Koho volil nevolič. To si pán Cmorej naozaj myslí, že, s prepáčením, žerieme seno? Že, ako píše, „Hlasy strán, ktoré sa do parlamentu nedostanú, sa rozdelia medzi víťazov rovnako ako hlasy [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 176950x
Priemerná čítanosť článkov: 4782x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy