Založ si blog

Z prvej ruky dnes

Ušla im podstata.

 

 

Páni Hrabko, Madej vs. Poliačik.

Téma:  Zvolanie schôdze NR SR…

Debata celkom trápna: p. Madej nepustil k slovu nielen opozičného partnera, ale ani moderátora a p. Poliačik mu zato skákal do reči, aby sa vôbec dostal k slovu, za čo ho p. Madej kritizoval a p. Hrabko do toho tiež hovoril v snahe zastaviť tú lavínu Madejových slov.

 

 

 

 

 

Jeden sa snažil obhájiť prezidentov čin a ten druhý zas ho kritizovať za neoprávnenosť až trestný čin(?).

Trvalo to skoro pol hodiny, ale stačilo to povedať 6 vetami, ktorých vyslovenie alebo prečítanie zaberie asi jednu minútu:

 

Prezident nevymenoval Čentéša. Ten si za to môže sám, lebo jeho vina nie je v tom, že či už chtiac alebo nechtiac skartoval nejaké papiere, ale v tom, že o tejto skutočnosti verejne klamal a až na druhý pokus sa priznal, že to urobil on. Takže okrem pochybenia ešte aj klamstvo a slabošstvo priznať si vinu. Nie je teda predpoklad,  že vo funkcii generálneho prokurátora by sa nezachoval podobne. Ono totiž nie je jedno, čo, ako a kedy sa povie alebo aj nepovie – právnici o tom vedia svoje.  Pán Čentéš asi ešte neobjavil, že najlepšia výhovorka je pravda.

A opozícia? Znova si nakakala do gatí. Argumentovať tým, že aj p. prezident má chyby, lebo kedysi nebol prezidentom… Opozícia tu bačovala 2 a štvrť volebného obdobia; času až-až; teraz bačujú iní. Ťeraski som majorom.

 

 

 

 

 

Predseda NR SR p. Danko, odstúpte!

25.04.2017

To nie je prosba. To nie je žiadosť. To je Vaša povinnosť! Nie, nemýlim sa. To čo ste urobili ako najvyšší ústavný činiteľ – predseda Národnej rady Slovenskej republiky, je hanebné porušenie základného zákona Slovenskej republiky – porušenie Ústavy SR. Dať zamestnancom príkaz na porušovanie listového tajomstva!! Hnus. Nechutné, hanebné. Nemáte [...]

Daj, Bože, nech už strelí ten víťazný góóól!

07.03.2016

Keby sa naši hokejisti, ktorých národ miluje, správali tak ako politici, už by si nik nekúpil lístok na zápas, nik by nesadol k obrazovke. Keby každý hral len na svoje triko. O čom hovorí Bugárovo vyhlásenie: Že s SNS do vlády nepôjde a že radšej nové voľby. Áno, pán Bugár? Pre svoju samoľúbosť by ste radšej štátu vyhnali z kasy ďalšie [...]

Číslo 45: Klamstvo alebo nevedomosť kandidáta Cmoreja

04.03.2016

Klamlivý a zastrašujúci blog kandidáta č. 45 strany SaS na stránke www.dennikn, podľa vizitky finančný analytik. Z jeho grafov ma najviac zaujal najmä ten s názvom Koho volil nevolič. To si pán Cmorej naozaj myslí, že, s prepáčením, žerieme seno? Že, ako píše, „Hlasy strán, ktoré sa do parlamentu nedostanú, sa rozdelia medzi víťazov rovnako ako hlasy [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 176779x
Priemerná čítanosť článkov: 4778x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy